Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Στηρίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού...

Γνωστή σε όλους είναι η προσπάθεια που κάνει ο Εθελοντικός Οργανισμός "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για την προστασία και τη φροντίδα των παιδιών.

Το σχολείο μας, μαζί με τους γονείς των μαθητών, προσπαθεί να στηρίξει τις προσπάθειες αυτές και συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ώστε να συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου, τόσο για τα παιδιά που διαμένουν στο σπίτι του Χαμόγελου στην Κέρκυρα, όσο και για τα παιδιά και τις οικογένειες που ο Σύλλογος υποστηρίζει μέσω των Κέντρων Στήριξης.

Ενδεικτική λίστα προϊόντων:
  • Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, ρύζι (κίτρινο και άσπρο), σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξίδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρές, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα. αλεύρι, χυμοί
  • Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης
  • Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανής μεμβράνη, βρεφικές πάνες
Τόπος συγκέντρωσης: Το σχολείο μας (Αλέξανδρου Παναγούλη 19, Κέρκυρα)
Προθεσμία συγκέντρωσης: Μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2012

Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα να κάνει έρανο! Στηρίζεται πάντοτε στις εθελοντικές προσφορές και στη βοήθεια όλων μας. Ακόμα και τώρα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε στην πατρίδα μας, ας μην ξεχνάμε πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν την ανάγκη μας. Στα δύσκολα φαίνεται η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη!