Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος στα ποσοστά;

Το πολύ γνωστό συναρπαστικό παιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" σε μια ακόμα έκδοση, αυτή τη φορά με ποσοστά!

Σκέψου από ποιο ποσοστό έχει προκύψει ο αριθμός που ζητείται (ή αλλιώς, ποιο ποσοστό μπορεί να γραφεί ως ο συγκεκριμένος αριθμός) και επίλεξε τη σωστή απάντηση. Καλό είναι να έχεις μαζί και ένα τετράδιο για να κάνεις πράξεις (αν δεν μπορείς να βρεις το αποτέλεσμα με νοερούς υπολογισμούς). Στα σημεία που θα σε δυσκολέψουν μπορείς να πάρεις τις βοήθειες: 50/50 για να "κοπούν" δύο από τις πιθανές απαντήσεις και τηλέφωνο, ώστε να προλάβεις να ρωτήσεις κάποιον πριν τελειώσει ο χρόνος (η τρίτη βοήθεια δυστυχώς δεν θα σε βοηθήσει). Να θυμάσαι ότι και σε αυτό το παιχνίδι για τους δεκαδικούς χρησιμοποιείται η τελεία και όχι η υποδιαστολή (αντίστροφα συμβαίνει στους φυσικούς αριθμούς)...

Τέλειο σημείο: Πριν αρχίσεις, μπορείς να επιλέξεις τον χαρακτήρα με τον οποίο θα παίξεις και να τον διαμορφώσεις (πρόσωπο, φύλο, ρούχα, μαλλιά, κτ.λ.) κάνοντας κλικ πάνω του. Μπορείς να επιλέξεις και το όνομα της ομάδας σου πληκτρολογώντας το (για περισσότερη πλάκα σκέψου κάτι έξυπνο).

Σε ποιο επίπεδο μπορείς να φτάσεις;

(κλικ στην εικόνα για μετάβαση στο παιχνίδι)
Αναδημοσίευση από το blog: