Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Τα παιδιά δυναμώνουν ακόμα περισσότερο τη βιβλιοθήκη μας...

Μπορεί το εθελοντικό βιβλιοπρόγραμμα "Χάρισε ένα βιβλίο" να έχει ολοκληρωθεί στο σχολείο μας, παρόλα αυτά τα ίδια τα παιδιά φέρνουν και χαρίζουν νέα βιβλία που υπάρχουν στη δική τους βιβλιοθήκη και θέλουν να τα μοιραστούν με τους υπόλοιπους!

Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να βλέπεις τη βιβλιοθήκη του σχολείου να στηρίζεται από τα ίδια τα παιδιά! Για μια ακόμα φορά, λοιπόν, ένα τεράστιο...

Ε  Υ  Χ  Α  Ρ  Ι  Σ  Τ  Ο  Υ  Μ  Ε    !  !  !

(τα νέα βιβλία που προστέθηκαν στη βιβλιοθήκη μας)


Η ανάρτηση αφιερώνεται στους φορείς που έχουν σχέση με την προώθηση της Φιλαναγνωσίας στα σχολεία, για την ΑΡΝΗΣΗ τους να στηρίξουν τις προσπάθειές μας τα δύο τελευταία χρόνια και για την επιλεκτικότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα σχολεία...!!!
Αφιερώνεται επίσης, στους συγγραφείς και στους ανθρώπους του πνεύματος (ελάχιστοι ευτυχώς), στους οποίους τα παιδιά έγραψαν και έστειλαν λίγα λόγια μέσα απ' την καρδιά τους και εκείνοι δεν έχουν απαντήσει εδώ και καιρό ούτε με ένα απλό "ευχαριστώ"...!!!

Με θέληση, διάθεση και πείσμα, εμείς μόνοι μας, εθελοντικά, δίχως κονδύλια ΕΣΠΑ, δίχως φανφάρες και επισημότητες, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τα προγράμματα για το καλό παιδικό βιβλίο...!!!